Le Mont Blanc de chez ANGELINA

Publié le par Didi de Paris



 



Voici les différents ingrédients nécessaires pour la réalisation du fameux Mont Blanc de chez ANGELINA, mais conseil d'ami, à moins que vous ne soyez un as de la patisserie allez directement le déguster sur place.

Pour la meringue : 5 oeufs, 350g de sucre semoule, 1 cueillère à café d'extrait de vanille 
Pour la couverture de marrons : une boite de crême de marrons Faugier, 50g de sucre
Pour la chantiilly : 50cl de crême liquide, 30g de sucre 

Réalisez une meringue, y déposer sur le dessus la crême chantilly et enfin enrobez le tout de vermicelles de marrons. Saupoudrez de sucre glace.
Bonne chance !!!!!!!

Here are the differents ingredients you will need to make the famous Mont Blanc from ANGELINA, but to be honest, unless you are an amazing cooker, go directly at ANGELINA and enjoy.
For the meringue: 5 eggs, 350g sugar, vanilla extract 
For the chestnut cover: one boxe of chestnut puree from Faugier, 50g sugar 
For the crême chantiilly: 50cl of liquid cream, 30g of sugar
Make the meringue, put on the top the chantilly cream then finally put the chestnut cover. Powder with sugar.
Good luck!!!!!!!
Here are the differents ingredients you will need to make the famous Mont Blanc from ANGELINA, but to be honest, unless you are an amazing cooker, go directly at ANGELINA and enjoy.
For the meringue: 5 eggs, 350g sugar, vanilla extract 
For the chestnut cover: one boxe of chestnut puree from Faugier, 50g sugar 
For the crême chantiilly: 50cl of liquid cream, 30g of sugar
Make the meringue, put on the top the chantilly cream then finally put the chestnut cover. Powder with sugar.
Good luck!!!!!!!

ANGELINA
226, rue de Rivoli
75001 PARIS
 

Publié dans Sucré

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